Solgt

Vi har valgt at sælge lidt af Skyggnirs pragtfulde afkom. Skyggnir gør sig godt både på konkurrencebanerne såvel som skovturs hest. Hans dejlige rolige sind giver han videre til sit afkom, der alle er lærevillige og nemme at arbejde med. Ønskes oplysninger fra tidligere købere formidler vi gerne kontakten. Ang. Skyggnir´s rideegenskaber kan oplysninger fås hos Malu Logan og Fredrik Rydström.

Alle vores heste er selvfølgelig passet med smed, ormekure m.v. De er vant til at omgås mennesker.

KÀRI fra STUTTERI SONNE DK 2004105148 DK - SOLGT

F.: Skyggnir fra Stóru- Ôkrum. FF. Galsi fra Saudarkroki.

M.: Flira fra Fjalli. Mf.: Undri fra Litla-Bergi

[Kàri med Tina] [Kàri] [Kàri] [Kàri og faderen Skyggnir] [Kàri og Fredrik Rydström] [Kàri i tølt ] [Kàri i tølt ] [Kàri i tølt ]

Kári blev til Bededagsstævne 2010 i Herning fremvist af Fredrik Rydström. Kári har en super udstråling, han skal ses. Kári har indtil videre vist 4 gangarter. Kári er meget velbygget og velproportioneret. Kári har en blup på 101.

Kári har i 2012 været udlånt til Vanessa d'Andrade Dreisig. Kári har her haft sin første stævnesæson, og med overbevisende gode resultater .

Kári er solgt til Nicoline Lie Thisted fra Aalborg

SJÓLI fra STUTTERI SONNE DK 2004105185 DK. - SOLGT

F.: Skyggnir fra Stóru-Ôkrum. FF.: Galsi fra Saudarkroki

M.: Stikla fra Fjalli Mf.: Spuni fra Midsitju. Mff.: Òfeigur 882 fra Flugumýri.

[Billede af Sjóli] [Sjóli og Michella] [Billede af Sjóli maj 2007]

Sjoli blev vallak som 4-årig, så der er stadig meget hingst i ham. Han blev kastreret da han skulle i tilridning andetsteds. Sjoli har en god styrbar vilje. Han tegner lovende som konkurrence emne, har en stor udstråling og et super sind, er lærenem og samarbejdsvillig. Sjóli har en blup på 108.

Sjóli er solgt til Ida Gjerulff marts 2010. Ida har ham opstaldet på Attemosegård.

MANI fra STUTTERI SONNE DK 2006105439 DK - SOLGT

F.: Skyggnir fra Stóru-Ökrum. FF.: Galsi fra Saudarkroki.

M.: Sandra fra Stóra- Sandfel.2. Mf.: Svarri fra Egilsstödum 5. Mff.: Hrafn fra Holtsmúla.

[Billede af Máni 30.juni 2006] [Máni feb. 2007] [Máni] [Billede af Máni 10.okt. 2010] [Billede af Máni 2010]

Máni er venlig, tillidsfuld og nem at håndtere. Hans mor Sandra er en utrolig dejlig, pålidelig ridehest, der er supertølter, med et pragtfuldt sind. Hun er sodrød-vindot. Máni er vant til at gå i flok. Vi har haft ham på sommergræs i en stor hingste / vallak flok, og han har gået hos os i blandet flokke.

Máni er tilredet efter principperne i akademisk ridekunst, han er utrolig lærenem, og er en hest alle kan ride.

GLEDI FRA STUTTERI SONNE DK 2005203368 DK. SOLGT

F.:VM-hingsten Skyggnir fra Stóru-Ökrum. FF.: Galsi fra Saudarkroki

M.: Flira fra Fjalli Mf.: Undri fra Litla Bergi. Mff.: Elgur 965 fra Hólum.

[Billede af Gledi 2005] [Billede af Gledi juni 2012] [Billede af Gledi juni 2012] [Billede af Gledi juni 2012] [Billede af Gledi juni 2013] [Billede af Gledi juni 2013] [Billede af Gledi juni 2013] [Billede af Gledi juni 2013]

Gledi er en stor smuk hoppe på ca 141 i stg. med et dejligt sind. Hun sælges til en dygtig ambitiøs rytter. Gledi er 5 gænger men rides som 4 gænger. Gledi er yderst velredet, hun kan sin grunddressur og har 4 super gode gangarter, der stadig er under udvikling, med store rummelige bevægelser. Passen er ikke redet. Gledi har en god løbevilje, har lyst til at arbejde for sin rytter og har kapacitet til de højere klassere.

Gledi er helsøster til Kári, der har gået stævner på Sjælland i 2012 og der blev klubmester, og mange 1. pladser i tølt og 4 gang. Gledi bliver redet af Rikke Sejlund.

ÓFEIGUR DK2008106873 dk. SOLGT

Ófeigur er p.t. 143 i stg. Han er jarp, al grunddressur er på plads, og de 4 gangarter er gangsat, passen er ikke redet, vi forventer han har pas i sig.

Han er bl.a helbror til vores hingst Thor der blev kåret i første klasse i 2014.

[Ofeigur] [Ofeigur]